دیجی اکتیو | digiactive

آموزش سئو - آموزش دیجیتال مارکتینگ - آموزش مهندسی صنایع

دیجی اکتیو | digiactive

آموزش سئو - آموزش دیجیتال مارکتینگ - آموزش مهندسی صنایع

دیجی اکتیو | digiactive

برای راه اندازی و توسعه کسب و کار اینترنتی، آموزش دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی اینترنتی، سئو و بهینه سازی سایت، وب برندینگ یا برندینگ اینترنتی و آموزش مهندسی صنایع به دیجی اکتیو digiactive مراجعه کنید.

۱۰ مطلب در دی ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

بازاریابی درونگرا یا Inbound Marketing چیست؟ بازاریابی درونگرا یا Inbound Marketing از شاخه های اصلی دیجیتال مارکتینگ است که برای موفق شدن در آن برنامه ریزی خاصی داشته باشید.

بازاریابی درونگرا یا Inbound Marketing چیست؟

این نوع بازاریابی اینترنتی که نام دیگر آن بازاریابی جاذبه ای یا ربایشی است به تکنیک هایی گفته می شود که با مردم را به سمت محصول، خدمات و یا برند شما سوق می دهد.

این تکنیک بهترین و موثرترین روش برای کسب و کارهای آنلاین است. در بازاریابی درونگرا شما با انتشار محتوایی هماهنگ با سلیقه کاربر هدف خود می توانید ترافیکی در وب سایت خود ایجاد کنید و این ترافیک را به مرور زمان به مشتری و یا هواخواه تبدیل کنید.

در این سبک از بازاریابی شما ابتدا باید درباره ی مخاطبان و کاربران هدف خود تحقیق کنید و پس از آن کاملا سنجیده و حساب شده پیام خود را در هر مرحله از مسیر سایت خود برای مشتری به نمایش قرار دهید.

بازاریابی درونگرا (Inbound Marketing) کاملا وابسته به محتوایی است که شما منتشر می کنید بنابراین باید از طریق محتوای خود مسیری را برای مخاطب فراهم کنید که احساس کند خودش به سمت شما آمده است و اختیار مسیر را دارد نه اینکه شما به سمت او رفته اید و بدون د رنظر گرفتن نیاز اصلی او می خواهید خواسته ی خود را القا کنید.

از متدهایی که در بازاریابی درونگرا به کار می رود ایمیل مارکتینگ، وبلاگ نویسی، تهیه ویدئو و پادکست، کتاب الکترونیکی (pdf ) ، وبینار، خبرنامه الکترونیکی، سئو و بهینه سازی سایت و بازاریابی شبکه های اجتماعی است.

بازاریابی درونگرا یا بازاریابی برونگرا؟

بازاریابی درونگرا یا بازاریابی برونگرا؟

بازاریابی برونگرا از دیگر شاخه های اصلی بازاریابی است و اگر از دیدگاه قدیمی تر به آن بنگریم کاملا متفاوت با نوع درونگراست. به همین خاطر نمی توان گفت بازاریابی درونگرا یا بازاریابی برونگرا؟!

حتما بخوانید: بازاریابی برونگرا یا outbound Marketing چیست؟

بازاریابی برونگرا به روش های سنتی گفته می شود و شامل تبلیغات تلویزیونی، تلفنی، بروشور و از این دسته است.

اما از سبک بازاریابی برونگرا در شاخه ی بازاریابی دیجیتال هم می توان استفاده نمود مانند تبلیغات بنری، تبلیغات در موتورهای جستجو، استفاده از نوع تبلیغ ppc و …..

به طور کلی نمی توان گفت که کدام یک از این روش ها بر دیگری برتری دارد. در واقع این دو روش مکمل هم هستند و شما باید با در نظر گرفتن نیاز فعلی خود و اهدافی که برای آینده دارید از این روش ها استفاده کنید.

بازاریابی درونگرا یا Inbound Marketing چیست؟

اولویت هایی که به شما برای انتخاب مسیر بازاریابی خود از میان بازاریابی درونگرا (Inbound Marketing) یا برونگرا می تواند به شما کمک کند شامل موارد زیر هستند:

  • مشتریان شما چه کسانی هستند و اطلاعات موردنیاز برای رفع نیاز خود را از چه راهی به دست می آورند؟
  • آیا هدف شما جذب ترافیک بیشتر است؟ (پس برای این روش بازاریابی درونگرا بهترین گزینه است)
  • آیا هدف شما بیشتر شناخته شدن برند است؟ (پس باید ترکیبی از هر دو روش را انتخاب کنید)
  • چه نوع محتوایی را می خواهید برای عموم مردم به نمایش بگذارید؟
  • وضعیت فعلی کسب و کار شما چگونه است؟

ما  در این مقاله قصد داشیتم به بررسی اینکه بازاریابی درونگرا یا Inbound Marketing چیست؟ بپردازیم اما به طور مختصر اشاره ای به بازاریابی برونگرا هم نمودیم تا در مقاله های آتی بیشتر به آن بپردازیم.

منبع: بازاریابی درونگرا یا Inbound Marketing چیست؟

  • digi active
  • ۰
  • ۰

نزدیک به دو دهه از عمر بازاریابی برونگرا می گذرد. شاخه ی دیگری هم از بازاریابی تحت عنوان بازاریابی درون گرا وجود دارد که درواقع تحت حمایت و زیر چتر بازاریابی برونگراست.

در این مقاله قصد داریم به اینکه بازاریابی برون گرا یا outbound Marketing چیست؟ بپردازیم.

بازاریابی برونگرا یا outbound Marketing چیست؟

برای شرح بازاریابی از نوع برونگرا برای شما مثال های زیر را مطرح می کنیم:

فرض کنید حین تماشای سریال یا فیلم سینمایی هستید که برنامه قطع می شود و شما با تبلیغ کالایی به عنوان مثال شامپوی سر رو به رو می شوید.

در اتوبانی حین رانندگی محتوای یک بیلبورد تبلیغاتی توجه شما را به خود جلب می کند.

و یا حین عبور در چهارراهی شخصی با دادن تراکت تبلیغاتی تردد شما را متوقف می کند.

در تمامی موارد گفته شده عرضه کننده یا صاحب کسب و کار سعی نموده تا تعاملی را با شما آغاز کند که به آن بازاریابی برونگرا می گویند.

حتما بخوانید: بازاریابی درونگرا یا Inbound Marketing چیست؟

از اصطلاحات رایج دیگری که برای این سبک از بازاریابی به کار می رود می توان به بازاریابی مزاحم یا وقفه انداز هم اشاره نمود.

دلیل آن هم این است که ذهن مخاطب درگیر هدف دیگری است و بدون هیچ آمادگی با پیام تبلیغاتی یک محصول یا خدمت رو به رو می شود.

ابزارهای بازاریابی برونگرا یا outbound Marketing چیست؟

بازاریابی برون گرا از روش های سنتی شامل تبلیغات تلویزیونی، رادیویی، تلفنی، بروشور، پیامک تبلیغاتی و مواردی از این قبیل.

هم چنین این سبک از بازاریابی بخش از دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی دیجیتال هم حساب می شود که از روش های آن می توان به ایمیل مارکتینگ، تبلیغات بنری در سایت های مختلف، تبلیغ از طریق افراد با مخاطبان زیاد شامل بلاگرهای شبکه اجتماعی اینستاگرام و یا مدل ها و بازیگرو اشخاصی از این گروه.

مزایا و معایب بازاریابی برونگرا یا outbound Marketing چیست؟

درباره مزایا و معایب بازاریابی برونگرا باید بگوییم که به نظر می رسد در مقایسه با نوع درونگرا مزایایی کمتری دارد.

به این خاطر که در بازاریابی برونگرا میزان سرمایه گذاری که باید صورت بگیرد بیشتر است و در عوض ردیابی پیام و میزان بازگشت سرمایه کمتر است

اما از مهم ترین مزایای آن برندسازی است البته به این شرط که بیشتر از ابزارهای سنتی بازاریابی برون گرا استفاده کنید.

با در نظر گرفتن مطالب  گفته شده و هم چنین مطالعه مقاله ی مربوط به به بازاریابی درون گرا حتما به این نتیجه رسیده اید که از نظر اقتصادی کاربرد بازاریابی برونگرا به نسبت گذشته کمتر شده است اما باز هم بسته به نوع محصول، خدمات و بازار کسب و کار میزان اثر بخشی متفاوت است و حتما باید بررسی عمیق تر و دقیق تری در این مورد داشته باشید.

منبع: بازاریابی برونگرا یا outbound Marketing چیست؟

  • digi active
  • ۰
  • ۰

واژه ی session یا دوره را در وب سایت هایی مانند گوگل آنالیتیکس که از ابزار مهم در سئو و بهینه سازی سایت است، بسیار دیده اید که هم بخش اختصاصی برای آن وجود دارد و هم در گزارشات قسمت های دیگر گوگل از آن بسیار استفاده شده است.

اما Session در گوگل چیست؟ چه زمانی Session جدید ایجاد می شود؟

در واقع دو سوال بالا از جمله موارد کنجکاو کننده است که دانستن آن می تواند کمک بسیاری به افزایش فروش، هدایت بهتر کاربر و مواردی از این دسته انجام بدهد.

مفهوم Session در گوگل چیست؟

Session در گوگل چیست؟ - چه زمانی Session جدید ایجاد می شود؟

درباره ی این عبارت در مقاله ی اصطلاحات رایج دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی اینترنتی به طور مختصر به همراه دیگر واژه ها و اصطلاحات مهم گوگل توضیح داده ایم اما در این مقاله اختصاصی به آن خواهیم پرداخت.

Session در واقع مانند جعبه ای است که هنگام ورود کاربر به سایت فعال می شود و پس از تمامی رفتارها و واکنش ها را پس از ثبت به گوگل انالیتیک تحویل می دهد.

این جعبه عمر 30 دقیقه ای برای هر کاربر که اگر در این بازه ی زمانی حرکتی از سمت کاربر انجام نشود، متاسفانه منقضی می شود.

اقدامات کاربر می تواند شامل همه چیز باشد مانند بازدید از یک صفحه، ثبت نام در سایت، خرید آنلاین یک محصول، کلیک بر روی لینک و موارد این چنینی.

چه زمانی Session جدید ایجاد می شود؟

Session در گوگل چیست؟ - چه زمانی Session جدید ایجاد می شود؟

همان طور که گفته شد مدت زمان پیش فرض برای هر Session حداکثر 30 دقیقه در نظر گرفته شده است اما شما می توانید آن را بسته به نیاز و هدف خود کمتر کنید.

به طور کلی هر Session در دو حالت منقضی خواهد شد:

حالت اول انقضا بر اساس زمان است:

انقضا بر اساس زمان به این صورت است که وقتی کاربری وارد سایت می شود و پس از مدت زمان در نظر گرفته شده کاری انجام نمی دهد در این حالت Session او به پایان می رسد و اگر اقدامی انجام بدهد، در این صورت گوگل آنالیتیکس، زمان Session را دوباره بازسازی می کند.

برای درک بهتر به تصویر زیر دقت کنید:

Session در گوگل چیست؟ - چه زمانی Session جدید ایجاد می شود؟

کاربر در ساعت 14:01 وارد سایت می شود پس زمان انقضای Session ان به صورت پیش فرض 14:31 در نظر گرفته می شود. وقتی در 14:02 وارد صفحه ی دیگری می شود Session او 14:32 دقیقه می شود.

حال اگر شخص در 14:02 وارد سایت شود و سایت را برای خوردن ناهار در حالیکه صفحه هنوز باز است، ترک کند در این صورت زمان Session او 14:32 می شود.

Session در گوگل چیست؟ - چه زمانی Session جدید ایجاد می شود؟

اما اگر 31 دقیقه ی بعد دوباره به صفحه برگردد و اقدامی مانند خرید آنلاین یا ثبت نام و یا کلیک بر روی لینکی انجام بدهد، در این صورت برای اون Session جدید تعریف خواهد و Session قبلی که بیشتر از 30 دقیقه طول کشید منقضی خواهد شد.

در نظر داشته باشید که اگر قبل از اینکه از لحاظ زمانی وارد روز جدید بشویم مانند ساعت 11:45 شب و بعد از وارد شدن به ساعت روز جدید از سایت خارج شوید مانند ساعت 12:05 نیمه شب، آنگاه برای شما دو Session تعریف می شود.

حالت دوم انقضا بر اساس تغییر کمپین است:

Session در گوگل چیست؟ - چه زمانی Session جدید ایجاد می شود؟

منظور کمپین روش های مختلفی است که باعث ورود کاربر به سایت می شود مانند ورود از گوگل یا ورود از بنر تبلیغاتی.

در این صورت برای کاربر یک Session تعریف می شود.

در نظر داشته باشید که با تغییر کمپین، Session هم تغییر می کند و تبدیل به یک Session جدید می شود.

به عنوان مثال فرض کنید کاربر عبارت آموزش دیجیتال مارکتینگ را در گوگل جستجو می کند و وارد سایت می شود. حال اگر عبارت دیجیتال مارکتینگ را سرچ کند و وارد سایت بشود در این صورت برای وی یک Session جدید ایجاد می شود.

منبع: دیجی اکتیو

  • digi active
  • ۰
  • ۰

امروزه، دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی اینترنتی در هر شرکت و سازمانی تبدیل به بخش بسیار مهم در امر بازاریابی شده است که هر روز بر میزان اهمیت و تاثیر آن افزوده می شود.

 به همین خاطر واژه های تخصصی برای آن پیدا شده است که شاید در ظاهر کمی پیچیده باشد اما در واقع این طور نیست.

 برای رفع این پیچیدگی لیستی از اصطلاحات رایج دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی اینترنتی یا به عبارتی واژه نامه دیجیتال مارکتینگ تهیه نموده ایم که در ادامه به آن می پردازیم:

اصطلاحات رایج دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی اینترنتی

اصطلاحات رایج دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی اینترنتی

شاید تاکنون با واژه هایی از جمله ppc یا cpa روبرو شده باشید و ایده یا روشی برای تشخیص معنا و کاربرد آن نداشته باشید. بنابراین بهتر است اگر به تازگی وارد حوزه ی تبلیغات اینترنتی شده اید و یا به آن علاقه مند شده اید این اصطلاحات را بدانید.

این صفحه نقش یک لغت نامه یا به عبارتی نقش واژه نامه دیجیتال مارکتینگ را دارد که مدام در حال بروزرسانی می باشد و از A تا Z این حرفه را در اختیار شما قرار می دهد.

دیجیتال مارکتینگ یا Digital marketing

دیجیتال مارکتینگ که نام های دیگر آن به فارسی بازاریابی اینترنتی و بازاریابی آنلاین است، با استفاده از انواع رسانه های دیجیتال مانند اینترنت، موبایل، تلفن همراه و … تعداد مشتریان را افزایش می دهد.

حتما بخوانید: دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی دیجیتال چیست؟

بازاریابی درونگرا یا Inbound Marketing

بازاریابی درونگرا که به آن بازاریابی داخلی هم گفته می شود روشی است که با تمرکز بر روی بهینه سازی سایت، تولید محتوا و… مشتری بیشتری جذب می کنید.

حتما بخوانید: بازاریابی درونگرا یا Inbound Marketing چیست؟

بازاریابی برونگرا یا Outbound Marketing

بازاریابی برونگرا یا بازاریابی خارجی در واقع روش بازاریابی سنتی است که در دیجیتال مارکتینگ از روش هایی مانند استفاده از بنرهای کلیکی، ریپورتاژ و … استفاده می شود تا برند موردنظر در چشم مشتری بیشتر دیده شود.

حتما بخوانید: بازاریابی برونگرا یا outbound Marketing چیست؟

بازاریابی مجدد یا Remarketing

بازاریابی مجدد یا Remarketing

در ریمارکتینگ کسانی مورد هدف قرار میگیرند که قبلا از وب سایت دیدن کرده اند یا از محصولات و خدمات استفاده کرده اند.

بازاریابی مجدد شیوه ای است که از آن دسته از افراد دوباره دعوت به دیدن یا خرید کردن می کند.

نرخ تبدیل به کلیک یا CTR

CTR که در فارسی نرخ تبدیل و در لاتین Click Through Rate نام دارد، درصد افرادی است که روی یک لینک کلیک می کنند .

این درصد یکی از فاکتورهای بسیار مهم در سئو و دیجیتال مارکتینگ است و هرچقدر میزان آن بیشتر باشد نشان دهنده ی بازدید بیشتر از صفحه ی مرتبط با لینک است.

پرداخت برای اقدام یا CPA

از CPA یا Cost Per Acquisition زمانی استفاده می شود که کاربر از طریق لینک موردنظر اقداماتی مانند فروش، بازدید از مکانی دیگر و موارد از این قبیل را انجام داده باشد.

در واقع پرداخت برای اقدام برای زمانی است که شما نتیجه ی موردنظر خود را دریافت کرده و ملزم به پرداخت هزینه ی آن می باشید.

پرداخت در هر هزار بار نمایش تبلیغ یا CPM

CPM حالتی است که اگر تبلیغ شما 1000 دفعه دیده شود مبلغ توافق شده برای آن را پرداخت می کنید.

 در واقع این عبارت خلاصه ی Cost Per Thousand است و می توان گفت که هدف آن تنها اطلاع رسانی درباره ی برند و اخبار مرتبط با آن می باشد.

پرداخت به ازای کلیک یا PPC

PPC که کوتاه شده ی عبارت Pay Per Click است به معنای پرداخت به ازای کلیک می باشد که برای هر کلیکی که روی تبلیغ شما می شود، مبلغ مشخصی را پرداخت می کنید.

از این روش بیشتر در تبلیغات گوگل    ( گوگل ادوردز) یا در تبلیغات کلیکی استفاده می شود.

تبلیغات گوگل یا Google ADWORDS

تبلیغات گوگل یا Google ADWORDS

در میان موتورهای جستجو، گوگل تنها موتوری است که به کاربر امکان تبلیغ وب سایت خود را می دهد. علاوه بر این با استفاده از گوگل ادوردز شما می توانید در سایر سایت هایی که با گوگل همکاری دارند هم تبلیغ انجام دهید.

تست A/B

 تست A/B آزمایشی است که مورد A را در برابر مورد B مقایسه می کند. مورد A در واقع یک می تواند هر چیز جدیدی باشد و اما مورد B نقش کنترل آزمایش را برعهده دارد تا دریابیم روش جدید تا چه میزان اثر بخش است.

Session یا دوره

session یا جلسه به اقدامات کاربر هنگام ورود کاربر به سایت گفته می شود که مدت زمان آن 30 دقیقه است. به این معنی که اگر در این بازه ی زمانی کاربر اقدامی در سایت انجام داد مانند باز کردن صفحه ی جدید، خرید محصول یا ثبت نام، این اقدام او در گوگل ثبت می شود اما اگر کاری انجام نداد session او منقضی می شود.

حتما بخوانید: Session در گوگل چیست؟

Impression یا تعداد بازدید

به تعداد نمایش لینک مطالب وب سایت در موتورهای جستجو گفته می شود. نه لزوما کلیک بلکه تنها دیده شدن. این معیار بستگی به تعداد جستجوی کاربران و رتبه و جایگاه وب سایت در آن عبارت دارد.

منبع: دیجی اکتیو

  • digi active
  • ۰
  • ۰

گسترش روز افزون تکنولوژی موجب شده است تا آموزش دیجیتال مارکتینگ و وب برندینگ بسیار فراگیرتر از آنچه فکرش را میکردیم پیش برود.

آموزش اصول دیجیتال مارکتینگ، اطلاعات درباره دیجیتال مارکتینگ، دوره و ابزارهای بازاریابی اینترنتی، آموزش ویدیویی دیجیتال مارکتینگ، کلاس دیچیتال مارکتینگ در 30 جلسه و صد ها عنوان مانند اینها از جمله مواردی است که شاید بسیار دیده باشید.

شما چه فکر می کنید؟

به عنوان کسی که سال ها در این حرفه فعالیت داشته ام باید بگوییم شروع کردن یادگیری با این شیوه از آموزش چیزی به جز سردرگمی نصیب شما نخواهد کرد.

فایده آموزش اصول دیجیتال مارکتینگ چیست؟

فایده آموزش اصول دیجیتال مارکتینگ چیست؟

تسلط بر دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی اینترنتی از ابزارهای حیاتی برای حضور در یک بازار رقابتی است. بنابراین بهتر است که کار خود را با آموزش اصولی دیجیتال مارکتینگ آغاز کنید.

فایده آموزش اصول دیجیتال مارکتینگ این است که شما  به عنوان یک کارشناس دیجیتال مارکتینگ (digital marketer) می توانید موفقیت خود، برند و مجموعه تان را تضمین کنید.

این نکته را حتما به خاطر داشته باشید که حضور شما در اینترنت، فضای مجازی و شبکه های اجتماعی خیلی خوب است اما برای کار دیجیتال مارکتینگ شما نیاز به یادگیری و رعایت اصول آن دارید تا برنده شوید.

اگر این نوع بازاریابی را یک بازی تصور کنیم، شما باید به خود بقبولانید که قواعد بازی را تعیین نمی کنید بلکه آنها از سوی کاربران و رفتارهای آنها به صورت مستقیم تعیین می شوند.

حتما بخوانید: دیجیتال مارکتینگ چیست؟

راهنمای آموزش اصول دیجیتال مارکتینگ با محوریت برندینگ

راهنمای آموزش اصول دیجیتال مارکتینگ با محوریت برندینگ

ما در این مقاله قصد داریم تا مبانی و اصول بازاریابی دیجیتال را بر محوریت برندینگ قرار دهیم به این خاطر که در این حرفه شما خواسته یا ناخواسته بخشی از فعالیت هایتان در راستای برندینگ قرار دارد.

وب برندینگ بحثی است که رشد و پیشرفتش کاملا وابسته به رشد بازاریابی در فضای مجازی است.

 برای آموزش همیشه یک چک لیست برای سئو، یک چک لیست برای برندینگ و یک چک لیست برای دیجیتال مارکتینگ تهیه کنید تا بر اساس آنها ارتباط درستی با بازار هدف خود برقرار کنید و نقاط ضعف خود را به راحتی پیدا کنید تا بهبود پیدا کنند.

علاوه بر این هرگز از اصطلاحات رایج دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی اینترنتی غافل نشوید.

این دو مورد از اقدامات لازم و ابتدایی برای آموزش بازاریابی اینترنتی است که با کمک آنها می توانید مسیر درست و دقیق تری را طی کنید.

پیشنهاد من به شما این است که یک وب سایت خوب دست و پا کنید و هر آنچه را که یاد میگیرید بر روی آن پیاده کنید.

داشتن وب سایت باعث می شود تا شما از درستی یا نادرستی آنچه که آموزش می بینید مطمئن شوید و با اطمینان خاطر برای مشتری های خود اجرا کنید.

هم چنین از محتوای عالی و ابزارهای تجزیه و تحلیل غافل نشوید.

 این دو از مهم ترین های بازاریابی دیجیتال هستند. به شما کمک می کنند تا رفتارهای کاربران را بررسی کنید و ارتباطات قوی ای با آنها ایجاد کنید تا برند شما شناخته تر و محبوب تر بشود.

مسلما با بیشتر شناخته شدن برند، فروش شما هم افزایش می یابد.

در این مقاله از راهنمای آموزش اصول دیجیتال مارکتینگ و بهترین شیوه های یادگیری بسیار صحبت کردم اما متاسفانه افراد بسیاری وجود دارند برای ورود به بازار خود با این روش، هزینه های بسیاری پرداخت کرده اند بدون آنکه نتیجه ی مطلوبی گرفته باشند.

به هر حال دنیای پر از پول، دنیایی است که برای همه زیبا و شیرین است حتی خود شما.

پس لطفا اصول دیجیتال مارکتینگ و برندینگ را رعایت کنید.

  • digi active
  • ۰
  • ۰

گوتنبرگ چیست؟ گوتنبرگ نام ویرایشگر جدید وردپرس است که پس از بروزرسانی به ورژن 5.0 در پنل قرار گرفت.

این ویرایشگر جدید کمی پیچیده است که در مقایسه با ورژن های قبلی کار با آن شاید کمی پیچیده باشد.

بنابراین اگر احساس می کنید که  کار با ویرایشگر کلاسیک وردپرس بهتر است می توانید از افزونه Classic Editor  تا هر زمانی که مایل هستید هم چون گذشته با وردپرس کار کنید.

با استفاده از این افزونه، گوتنبرگ (Gutenberg) ادیتور جدید وردپرس از سایت شما حذف نخواهد شد بلکه در کنار آن می توانید از ویرایشگر کلاسیک استفاده کنید.

ویرایشگر گوتنبرگ هنوز امکانات زیادی نیاز دارد بنابراین باید وقت بیشتری برای بهبود در اختیار آن قرار داد تا وردپرس همچون گذشته در زمینه بازاریابی اینترنتی محبوبت کسب کند.

با گوتنبرگ (Gutenberg) ادیتور جدید وردپرس آشنا شوید

با گوتنبرگ (Gutenberg) ادیتور جدید وردپرس آشنا شوید

پس از آنکه سایت خود را به وردپرس 5.0 بروزسانی کنید تغییراتی را ویرایشگر خود خواهید دید. در اولین نگاه شما با یک صفحه ی ساده ویرایشگر همراه با تاگل هایی که امکان باز و بسته شدن دارند مواجه می شوید.

در این صفحه همه چیز حتی تنظیمات دسته، برچسب، تصویر شاخص، دیدگاه ها و حتی چکیده ی مطلب به صورت مینیمال زیر هم نمایش داده می شوند.

با گوتنبرگ (Gutenberg) ادیتور جدید وردپرس آشنا شوید

در وردپرس اکثر موارد به صورت آنی ذخیره می شوند و مانند قبل نیازی به ذخیره کردن متن نیست. از مواردی که ممکن است به چشم بیایید عدم مشاهده برچسب های پر استفاده است.

در بالای صفحه سمت چپ منوی سه نقطه ای مانند تصویر زیر وجود دارد که مربوط به قسمت ادیتور، نحوه ی مشاهده و ابزارها می باشد.

در این قسمت شما می توانید از میان ویرایشگر دیداری یا کد نوع پنل ویرایشگر خود را مشخص کنید. از بزرگترین عیب هایی که قطعا شما و هر کس دیگری که تا کنون با وردپرس کار کرده است در چند ثانیه اول به آن پی خواهد برد این است که خبری از Custom Fields یا زمینه های دلخواه نیست. همین امر کار با وردپرس را کمی دشوار می کند.

با گوتنبرگ (Gutenberg) ادیتور جدید وردپرس آشنا شوید

حتما بخوانید: راهنمای آموزش اصول دیجیتال مارکتینگ با محوریت برندینگ

گوتنبرگ وردپرس در پایه ی بلاک، کد نویسی شده است که این بلاک ها به صورت آیکن + در ویرایشگر قابل مشاهده است.

در میان بلاک ها مواردی مانند تصاویر و هدینگ به صورت عنصری جدا از محتوا قرار گرفته اند که پس از انتخاب کلیه تنظیمات مربوط به آن قابل مشاهده می باشد.

در منوی سمت چپ قابلیت دیگری به عنوان ویرایش با html یا edit as html وجود دارد که می توانید کدهای  اچ تی ام ال را به راحتی ویرایش کنید.

قابلیت جدید و دیگر گوتنبرگ امکان جابجایی و درگ کردن عناصر است که در سمت راست آنها به صورت فلش ایکونی برای این کار قرار دارد.

معرفی بلاک ها در گوتنبرگ (Gutenberg) ادیتور جدید وردپرس

 

معرفی بلاک ها در گوتنبرگ (Gutenberg) ادیتور جدید وردپرس

در گوتنبرگ، بلاکی به نام پراگراف وجود دارد که برای متن ها استفاده می شود. تنظیمات مربوط به هر متن زمانی که بر روی آن کلیک کنید قابل مشاهده می باشد.

بلاک هدینگ برای تیترهای متن است و جالب است که در این ادیتور خبری از هدینگ 1 نیست و هدینگ ها از شماره 2 شروع می شوند.

از بلاک تصویر یا image برای قرار دادن تصویر در متن استفاده می شود.

با بلاک کاور هم شما می توانید تصویری را در متن خود قرار داده و سپس شروع به نوشتن کنید. بلاک های دیگر هم مواردی است که در ادیتورهای قبلی با آن کار کرده ایم.

این بلاک ها به راحتی به یکدیگر تبدیل می شوند به عنوان مثال شما به راحتی می توانید بلاک متن را به بلاک نقل قول یا بلاک هدینگ تبدیل کنید.

حتما بخوانید: سئو وردپرس چیست؟

از ویژگی های جالبی که برای بلاک ها در نظر گرفته شده است این است که شما می توانید بلاکی را تنظیم کنید و به نام خاصی ذخیره کنید و با استفاده از گزینه ی تبدیل به بلاک اشتراک گذاشه شده یا add to reusable blocks آن را به اشتراک بگذارید و درسایر برگه ها و نوشته های خود استفاده کنید.

معرفی بلاک ها در گوتنبرگ (Gutenberg) ادیتور جدید وردپرس

تمامی موارد گفته شده در نگاه اول توجه کاربر را به خود جلب می کند، مسلم است که برای بررسی دقیق تر باید زمان بیشتری را به آن اختصاص بدهیم.

در حال حاضر با ارائه ی این نسخه از وردپرس، کاربران تمایل کمتری به استفاده از آن نشان داده اند و بیشتر علاقه مند به استفاده از classic editor بوده اند.

علاوه بر این نقدهای منقی و ناراضی بسیاری در توییتر به گوتنبرگ از طرف کاربران درج شده است و اغلب اشاره کرده اند که گوتنبرگ سرعت کاری آنها را پایین آورده طوری که نوشتن یک مقاله ساده هم کند پیش می رود.

به هر حال امیدواریم که تیم وردپرس در نسخه های بعدی تغییرات مثبت و بزرگی را برای کسب رضایت کاربران ایجاد کند.

منبع: دیجی اکتیو

 

  • digi active
  • ۰
  • ۰

سئو بخشی جدایی ناپذیر از دیجیتال مارکتینگ است. کسانی که از اهمیت موتورهای جستجو باخبر هستند قطعا متوجه تاثیر سئو در دیجیتال مارکتینگ هستند.

سئو توسط موتورهای جستجو ایجاد شد و در طول زمان هم تغییرات بسیاری داشته است. از اواسط دهه ی میلادی 1990 استخدام سئوکار آغاز شده است و شروع آن را هم شرکت های بزرگ زده اند.

اگر شما خواهان وب سایتی خوب با بالاترین رتبه در کلیدواژه های کاربردی هستید اهمیت و ضرورت سئو را در طرح دیجیتال مارکتینگ خود جدی تر کنید.

برای آشنایی بیشتر با این نوع بازاریابی مقاله ی دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی دیجیتال چیست؟ را از دست ندهید. قطعا پاسخ بسیاری از سوالات خود را خواهید یافت.

تاثیر سئو در دیجیتال مارکتینگ چیست؟

برای پاسخ به اینکه تاثیر سئو در دیجیتال مارکتینگ چیست؟ در ابتدا باید بگوییم که دیجیتال مارکتینگ و یا بازاریابی دیجیتال به نوعی برقراری تعامل با کاربران و در معرض دید آنها قرار گرفتن است بگونه ای که خودشان برند یا کسب و کار اینترنتی شما را انتخاب کنند.

سئو مهره ی اصلی در بازاریابی دیجیتال است و بدون آن بی شک این سبک از بازاریابی شکست می خورد.

حتما بخوانید: انواع کسب و کار اینترنتی

از دلایل مهمی که تاثیر سئو را در بازاریابی اینترنتی یا به عبارت دیگر دیجیتال مارکتینگ پر رنگ تر می کند می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کاربران به وب سایت هایی که رتبه های ابتدایی گوگل را دارند مراجعه می کنند.
  • اگر وب سایت شما رتبه بالایی داشته باشد باعث می شود کاربران هم در اشتراک گذاری برند یا کسب و کار شما در فضای مجازی مشارکت کنند.
  • با رتبه ی بالا شما قاعدتا هم مشتریان بیشتری خواهید داشت هم فروش بیشتر.

بررسی نقش سئو در دیجیتال مارکتینگ

موتور جستجو در واقع نرم افزاری است که محتوای صفحات وب سایت ها را می خزند و در هر سال بیشتر از 13 میلیارد جستجو در سرتاسر اینترنت صورت میگیرد که با همه گیرتر شدن دیجیتال مارکتینگ و رشد روز افزن کسب و کارهای اینترنتی کم کم روش های سنتی از دور خارج خواهند شد.

برای بررسی نقش سئو در دیجیتال مارکتینگ به تحولاتی که ایجاد نموده دقت کنید. با در نظر گرفتن آنها بی شک خودتان به تاثیر سئو در دیجیتال مارکتینگ خواهید رسید.

مهم ترین رکن سئو در دیجیتال مارکتینگ

در حال حاضر مهم ترین واساسی ترین رکن در الگوریتم موتورهای جستجو تولید محتوا می باشد. اگر وب سایت شما بهینه سازی شده باشد به راحتی می توانید با تولید محتوای مناسب و مرتبط نسبت به رقبای خود برتری کسب کنید.

این نکته را در نظر داشته باشید که سئو در دیجیتال مارکتینگ فرآیند ساده ای نیست و نیاز به علم و تجربه بالایی دارد بنابراین به اینکه مهم رکن سئو در دیجیتال مارکتینگ تولید محتواست اکتفا نکنید.

منبع: دیچی اکتیو

  • digi active
  • ۰
  • ۰

موتور جستجوی گوگل برای رتبه بندی وب سایت ها تقریبا 200 فاکتور مختلف دارد که یکی از آنها بک لینک یا لینک سازی است.

زمانی تاثیر بک لینک در سئو و بازاریابی آنلاین بقدری مهم و با ارزش بود که خیلی از افراد اقدام به خرید و فروش لینک می کردند.

حتما بخوانید: خط تیره یا زیر خط فاصله در سئو؟

این موضوع هم چنان هم با اهمیت است اما نه مانند قبل. مت کاس کارمند سابق گوگل در وبلاگ رسمی خود به نوعی پیشنهاد کرده است که برای گوگل لینک های با کیفیت بسیار مهم است بنابراین بهتر است به جای تعداد زیادی لینک با کیفیت پایین ایجاد کنید بهتر است لینک کم تر ولی با کیفیت بالا ایجاد کنید.

کیفیت آنها در رتبه بندی سئو بسیار مهم است. بارها این اتفاق افتاده است که سایت های تازه نفس با لینک سازی درست و معتبر از رقبای خود پیشی گرفته اند.

در واقع اعتبار بک لینک یک سایت نشان دهنده میزان اعتبار آن سایت در فضای مجازی است.

تاثیر بک لینک در سئو و بازاریابی آنلاین چیست ؟

تاثیر بک لینک در سئو و بازاریابی آنلاین

برای درک بهتر از تاثیر بک لینک در سئو و بازاریابی آنلاین و حتی بک لینک با کیفیت به مثال زیر توجه کنید.

تصور کنید که سایتی مربوط به فروش ویدئو پروژکتور از سایت شرکت هایی که واردکننده و سازنده ویدیو پروژکتور هستند در سایت خود بک لینک تهیه کرده به این صورت که از او به عنوان نمایندگی در یکی از شهرها  با قرار دادن لینک سایت یاد شده است.

حتما بخوانید: سئو وردپرس چیست؟

صد در صد چنین بک لینکی هم از نظر گوگل و هم از مخاطب بسیار مهم و با ارزش تر از لینکی است که یک وبلاگ معمولی به آن سایت می دهد.

تاثیر بک لینک ها در الگوریتم گوگل

تاثیر بک لینک در سئو و بازاریابی آنلاین

همان طور که گفته شده برای تحت تاثیر قرار دادن گوگل باید 200 فاکتور آن را بررسی کرد. در این بین لینک ها که یکی از این 200 فاکتور هستند رفته رفته و به مرور زمان اهمیت خود را از دست خواهند داد.

به گفته ی مت کاس مسیری که تاثیر بک لینک ها در الگوریتم گوگل طی خواهند کرد به این سمت است که کاربر واقعی را به سایت هدایت کنند.

برای اینکه از اهمیت لینک ها در سئو اطلاعات بیشتر و بهتری کسب کنید بهتر است الگوریتم های گوگل و فاکتورهای مهم آن را مورد بررسی قرار دهید.

در مقاله های دیگر در digiavtive به این موارد بیشتر پرداخته ایم.

منبع: دیجی اکتیو

  • digi active
  • ۰
  • ۰

اینکه سئو وردپرس چیست؟ یا به عبارتی سئو در وردپرس چیست؟ بحثی است که در این مقاله به آن می پردازیم.

در ابتدای بحث باید بگوییم که سئو یکی از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ است و هر وبسایتی برای دیده شدن نیازمند تلاش در این عرصه است. پنل های گوناگونی برای طراحی وب سایت وجود دارد که از معروف ترین آنهاوردپرس و جوملاست.

با گذر زمان cms وردپرس محبوبیت بیشتری به دلیل کاربری راحتی که دارد پیدا کرد به همین خاطر بیشتر سایت های موجود بر روی این سیستم مدیریت محتوا وجود دارند و سئو وردپرس از اهمیت ویژه ای برخوردار شده است.

بگونه ای که حتی دوره های آموزشی بخصوصی هم به صورت رایگان و هم به صورت پرداختی برای آن برگزار می شود.

افزونه سئو وردپرس چیست؟

سئو وردپرس چیست؟

برای انجام سئو وردپرس افزون های بخصوصی وجود دارد که از مهمترین آنها می توان به افزونه سئو وردپرس Yoast SEO اشاره کرد. این پلاگین بیشترین نصب فعال در سایت های وردپرسی را دارد.

حتما بخوانید: بهترین افزونه سئو وردپرس

تقریبا بیش از 80 درصد قابلیت های این افزونه به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار دارد. البته افزونه های دیگری هم وجود دارد که می توان به All in One SEO Pack اشاره کرد. اگر این دو افزونه را با یکدیگر مقایسه کنیم هر کدام قابلیت های برتر و قابلیت های ضعیف تری دارند که در آینده بیشتر به آنها خواهیم پرداخت.

چک لیست سئو وردپرس چیست؟

سئو وردپرس چیست؟

برای سئو و بهینه سازی سایت وردپرسی بهتر است نگاهی مختصر به چک لیست  سئو وردپرس زیر بیاندازید. هر چند لیست 13 موردی زیر برای سئوی داخلی در وردپرس می باشد که حتما باید رعایت شود:

  • عنوان صفحه سئوی مناسب برای سایت( این مورد حتما باید با کلمه کلیدی اصلی شروع شود.)
  • استفاده از پیوند یکتا
  • ثبت سایت در کنسول گوگل
  • ایجاد نقشه سایت معتبر و درست برای سایت
  • بررسی وضعیت سرعت هاست
  • نصب افزونه سئو وردپرس
  • ایجاد صفحه 404 صحیح
  • ایجاد منو در قالب سایت شامل کلمه کلیدی
  • استفاده از حداقل یک تگ H1 و حداقل یک تگ H2 ( برای محتوای داخلی سه تگ H2 کافیست)
  • استفاده از ویدئو، تصاویر مناسب و ساختار محتوایی جذاب برای نگه داشتن کاربر در سایت
  • تمرکز بر روی پاراگراف اول سایت بخصوص 100 کاراکتر اول
  • دادن لینک به یک صفحه خارجی
  • رعایت اصولی لینک بیلدینگ داخلی در سایت

تمامی موارد گفته شده اصولی کلی از سئوی داخلی برای یک سایت وردپرسی است. بحث سئوی داخلی در وردپرس بسیار گسترده تر از آن است.

 پس از انجام اقدامات بالا که برخی را باید به صورت روزانه انجام بدهید باید به فکر سئوی خارجی سایت باشید.

برای چک لیست سئوی خارجی در سایت وردپرسی به قسمت سئو و بهینه سازی در سایت دیجی اکتیو مراجعه کنید.

استفاده از گواهی ssl در سئو وردپرس

این مورد را در نظر داشته باشید که چه سایت خود را بر روی پسوند ایرانی ir و چه بر روی پسوند بین المللی com تنظیم کرده باشید حتما آن را به گواهی امنیتی SSL مجهز کنید.

حتما بخوانید: آموزش نصب رایگان گواهینامه SSL در سی پنل cpanel

با نصب این گواهی و استفاده از گواهی ssl در سئو وردپرس، سرعت سایت مقداری کاهش می یابد اما نگران این موضوع نباشید و حتما قبل از اقدام به هرکاری تصمیم خود را با پشتیانی هاست سایت خود در میان بگذارید.

حتما بخوانید: آموزش نصب رایگان گواهینامه SSL در دایرکت ادمین directadmin

منبع: دیجی اکتیو

  • digi active
  • ۰
  • ۰

سئو و بهینه سازی از بهترین و ماندگارترین تکنیک های دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی اینترنتی است. سیستم های مدیریت محتوای گوناگونی وجود دارد که وردپرس یکی از بهترین ها از دید سئو می باشد.

حتما بخوانید: تاثیر سئو در دیجیتال مارکتینگ چیست؟

در این سیستم مدیریتی یکی از مهم ترین نکات سئو وردپرس، استفاده از قوی ترین و بهترین ترین افزونه سئو ورد پرس است.

انتخاب پلاگین مناسب برای این مورد از مواردی است که وبمستران بسیاری به دنبال آن هستند.

به همین خاطر در مقاله قصد داریم به معرفی بهترین افزونه سئو وردپرس و یا به عبارتی بهترین پلاگین seo وردپرس بپردازیم.

بهترین افزونه سئو وردپرس چیست؟

بهترین افزونه سئو وردپرس چیست؟

برای پاسخ به این سوال باید معیارهای مهمی که در سئو وردپرس تاثیرگذار است بررسی کنیم.

حتما بخوانید: سئو وردپرس چیست؟

برخی از این معیارها عبارتند از:

میزان محبوبت و نصب فعال، امکانات سئو فراوان، سازگاری با زبان فارسی، رایگان یا تجاری بودن افزونه، راست چین بودن افزونه، تطابق با سایر پلاگین ها و ...

موارد گفته شده از متدوال ترین معیارهایی است که در انتخاب افزونه ی مناسب تاثیر گذار هستند.

به طور کلی افزونه های seo بسیاری وجود دارد که برخی از آنها برای بهینه سازی کل سایت مناسب هستند و برخی هم تنها به بخشی از آنها می پردازند مانند بهینه سازی تصاویر.

بنابراین مهم است که شما با توجه به نیازتان اقدام به نصب و فعال سازی افزونه بکنید.

بهترین پلاگین seo وردپرس کدام است؟

همان طور که می دانید استفاده از پلاگین های مختلف و بسیار، باعث کاهش سرعت سایت و پرشدن فضای هاست می شود بنابراین سعی کنید از پلاگینی استفاده کنید که همزمان نیاز شما را برطرف کند.

برای اینکه بدانیم در مبحث سئو و بهینه سازی سایت، بهترین پلاگین seo وردپرس کدام است؟ باید هدف اصلی را علاوه بر موارد گفته شده در بالا، الگوریم گوگل و رفع نیاز کاربر قرار داد.

افزونه Yoast SEO بیشترین نصب را در میان وبمستران دارد که که دلیل محبوبت بالای آن برخورداری از قابلیت های فراوان، استفاده ی راحت، بروزرسانی های منظم و مرتبط با الگوریتم گوگل و آخرین نکات سئو می باشد.

بهترین پلاگین seo وردپرس کدام است؟

این پلاگین seo در دو نسخه ی رایگان و تجاری وجود دارد که در نسخه ی تجاری تقریبا هر دو هفته یکبار بروزرسانی صورت می گیرد اما در نسخه ی رایگان در مدت زمان بیشتری.

تفاوت نسخه رایگان یوست سئو و نسخه پرمیوم آن درامکانات آموزشی، قابلیت قرار دادن بیشتر از یک کلمه کلیدی یا focus keyword برای هر مطلب، بررسی هر محتوا در نتایج گوگل، بررسی کلمات کلیدی هم خانواده با موضوع اصلی و ....

درباره ی یوست سئو باید بگوییم که چراغ سبز یا نمره ی بالا همیشه الزامی برای قرار گرفتن در صدر نتایج جستجو نیست. به این خاطر که برخی از المان هایی که برای بهینه سازی پیشنهاد می دهد را بر اساس تحقیقاتی است که تیم پشتیبانی و برنامه نویسی آن بر روی رفتار کاربران انجام می دهد.

بعد از پلاگین Yoast SEO بهترین ابزار مناسب افزونه سئو وردپرس All In One SEO Pack است که با اختلاف 50 درصدی در جایگاه دوم قرار می گیرد.

بهترین پلاگین seo وردپرس کدام است؟

از امکانات خوب آن می توان به اطلاع رسانی تغییرات الگوریم گوگل و بینگ، پشتیبانی از گوگل آنالیتیکس، افزایش امنیت وردپرس، ادغام با پلاگین فروشگاهی ووکامرس و ... اشاره کرد.

حتما بخوانید: تاثیر بک لینک در سئو و بازاریابی آنلاین

این افزونه هم مانند Yoast SEO در دو نسخه ی تجاری و رایگان وجود دارد.

پلاگینی که رتبه ی سوم را به خود اختصاص می دهد SEO Ultimate است که تنظیمات خاصی ندارد و با توجه به سن کمی که دارد روز به روز در حال بهبود است.

بهترین پلاگین seo وردپرس کدام است؟

البته یکی از گیراترین معایب آن عدم پشتیبانی در انجمن وردپرس است که برای رفع این مشکل باید نسخه ی پولی آن را تهیه کنید.

پلاگین های دیگری که بعد از این سه می توان از آنها استفاده کرد عبارتند از The SEO Framework ،SEO SQUIRRLY ،All In One Schema.org Rich Snippets ،Broken Link Checker ،Rankie – WordPress Rank Tracker، W3 Total Cache ،WooCommerce – All in One SEO Pack و پلاگین هایی مشابه به آنها.

جمع بندی

این نکته را حتما به خاطر داشته باشید که سئو سایت فرایندی مستمر است که همواره باید به بررسی اشکالات و اطمینان از سلامت سایت بپردازید.

افزونه های معرفی شده و افزونه های مشابه دیگر تنها برای بهبود وضعیت سئو داخلی سایت هستند و شما برای اینکه رتبه ی موردنظر خود را کسب کنید باید راه درازی را پیش بروید.

و در پایان باید گفت که اگر از دیجی اکتیو بپرسید بهترین افزونه سئو وردپرس برای نصب کدام است پاسخ شما قطعا پلاگین Yoast SEO است که در مقایسه به نسب کاربردی تر و مناسب تر می باشد.

منبع: دیجی اکتیو

  • digi active